Fotvård

Fotvård

Jag är utbildad i Thailänds fotvård som innebär att vi behandlar friska fötter för bättre välbefinnande. Behandlingen inleds med ett skönt fotbad där fötterna mjukas upp. Sedan filas förhårdnader bort och naglarna klipps. Även nagelbanden behandlas. En behaglig massage ingår samt målning av naglar efter eget önskemål. Det går bra att ta med sig egen färg om speciella önskemål finns.

Fotmassage

När fötterna värker efter att ha stått en hel dag och man känner sig trött enda upp i benen och vila inte hjälper kan Thailänds fotmassage vara en bra lösning. Thailänds fotmassage påmminer en hel del om zonterapi där olika punkter påverkar välbefinnandet i olika delar av kroppen. I Thailänds fotmassage ligger dock fokus på att få dina fötter att återhämta sig och skapa en välgörande behandling för både trötta fötter och ben. En behandling absolut värd att prova.

Pedikyr

Om du enbart vill ha en pedikyrbehandling går det självklar bra. Naglarna klipps och nagelbanden behandlas. Jag avslutar med målning av naglar efter eget önskemål. Det går bra att ta med sig egen färg om speciella önskemål finns. din text här ...